2011, keep (up) the change.

2011 беше една от най-шарените, разнообразни, променливи, емоционални, overwhelming и life-changing години.

Смях се, колкото не съм се смяла и в най-веселите ми детски спомени. Лутах се из неяснотите на собственото ми съзнание, търсех път към себе си; понякога удрях на камък, друг път срещах хармония и единство. Преживях раздели, сривове, разочарования, но съградих в пъти повече нови приятелства, мечти, изпълних се с вяра. Започнах от дъното, с всеки следващ месец събирах все повече увереност и енергия, захвърлях стари непотребни тежести от сърцето си. Накрая, когато опразних целия рафт с предишни товари, беше останал само дебел слой прах. Днес усещам вътрешния си свят пренареден, чист и светъл – като на 5 годишно дете. Без зависимостта, страховете, неувереността и скептицизма вече има място за оптимизъм, свобода, увереност и вяра. За любов и разбиране.

През 2011 тичах постоянно и навсякъде, мързелувах и почивах дълго и качествено, пътувах и наблюдавах, възприемах нови идеи, изумявах се с усмивка на различностите в света, открих своята философия за живота, наслаждавах се на малките сладки моменти във всеки един ден, бях на върха на България, сприятелявах се, разделях се, падах и се изправях, плаках, но се смях стократно повече, научих се да приемам и пускам момента, давах доверие на кредит и ми се върна с огромна лихва, танцувах, усмихвах се непрекъснато, прекарах най-прекрасното и слънчево лято, което премина в една влюбена, разсеяна и забързана есен, за да завърши в замечтана зима, изпълнена с топлина, приятели и любов, която ме кара да изкрещя от щастие.

Ето защо казвам на 2011 да запази рестото. Даде ми от всичко по много. В същото време си пожелавам да се запази темпът на промяна. Да не спират да се случват хаотичните прекрасни и забързани работни дни, както и простичките, протяжни и замислени недели. Пожелавам си нестихващ глад за търсене и познание, пътувания, приятели, слънце, море и радост.

2012, i’m ready for the ride.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s