funny bus moments

Обичате ли да наблюдавате хората в автобуса? Мхм, аз обичам. Любимата ми седалка е отпред с изглед обратно на движението. Супер е интересно да гледаш хората как се изнервят, слушат музика или са се замислили за техни си неща. Имам три любими момента от последните дни.

Първият беше по-отдавна. Бусът беше фул и едно младо момче се държеше за една „луканка“, висяща почти от тавана. В един от сериозните завои в Овча купел шофьорът реши да рискува и влезе грубо в завоя, момчето залитна и изненадано погледна, че вместо да запази баланс, летеше свободно надолу; с луканка в ръка.

Вторият момент беше преди няколко дни. Един чичо се качи и се отнесе съвестно към задълженията си на редовен пътник. В момента, в който щракваше билета, бусът сви рязко и половината билетче остана в перфоратора. Доста се сконфузи, май му беше последното билетче, опита се да извади остатъка. Не успя. Weird laugh.

Третият беше в 83. 17:30, гъч, студ, изнервеност. На една от спирките тъкмо се отвориха вратите и една леля се сети, че трябва да слиза. Последва яка критика така ли се прави, за пръв път ли се вози и т.н. (едва ли, жената беше на около 70). Конкретната ситуация включваше леко подпийнал дядо, който отказа да направи място, запени се, а жената едвам се промуши зад него с думите „Ех, много лоши хора, бе! Особено мъжете!“

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s